img 24.07.2021 18:31

Aparat de sudura profesional cu invertor f puternic de 400A la doar 5 kg!!!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Invertor de sudura F. PUTERNIC de 400A,model 400 MMA Editie PREMIUM !!!
Produs Profesional de CALITATE, curent 220V, amperaj 40- 400A
AFISAJ DIGITAL al amperajului reglat. Este printre putinele aparate de sudura care are ciclu de lucru 100% la 232 A,majoritatea invertoarelor de sudura avand ciclu de lucru de 60-75% la asemenea amperaj.
Sudeaza cu orice tip de electrozi: inox, bazic, fonta, supertit, aluminiu etc,grosimea electrodului de la 1, 5 pana la Electrod de 5.
Produsul este nou.Pachet complet cu toate accesoriile.
Greutate 5 Kg.Produsul este nou si cuprinde:invertorul, cabluri (1.5m), perie sarma, ciocan zgura, masca.Tehnologia IGBT (Insulated- Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc).Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc. ) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, etc.
Acest tip de aparat de sudare are urmatoarele caracteristici: eficiente, economice cu randament energetic ridicat, portabilitate, arc electric stabil, constanta arcului electric, tensiune inalta la fara sarcina si consum redus la functionarea in gol.
Pret:223 euro sau 1000 lei.