img 13.09.2021 16:40

Blenderul PROFESIONAL JTC Omniblend TM 800 V

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
JTC OmniBlend V este un blender care isi propune sa redefineasca conceptul de bun si ieftin. Fabricat din cele mai bune materiale, acest blender rivalizeaza ca si calitate, precizie sau anduranta cele mai prestigioase marci din domeniu, fiind insa mai accesibil ca si pret.
Motorul dezvolta o putere de mixare de 3 cai putere, echivalenta unui consum de 2238 W, chiar daca aparatul are un consum indicat de 950 W. Aceasta abilitate se datoreaza reductorului performant si proiectarii ingenioase, viteza maxima de rotatie a lamelor fiind de aproximativ 38.000 rotatii pe minut. Aceste caracteristici ii permit aparatului sa zdrobeasca ingrediente foarte dure si sa reziste cu brio unui regim de utilizare intens, in baruri, restaurante, etc.Lamele sunt construite din otel inoxidabil inalt aliat, 4 sunt pentru taiere si zdrobire iar 2 sunt orizontale - acestea previn acumularea continutului mai dens in partea de jos a bolului prin crearea unui efect de suctiune care antreneaza ingredientele ascendent pentru a fi procesate. Lamele pot procesa ingrediente umede sau uscate, fara a fi nevoie sa schimbati bolul. Zdrobesc gheata cu usurinta, mixeaza fara efort nuci, fructe, cafea, cereale, etc.
JTC OmniBlend fabrica bolurile sale dintr-un co-poliester de ultima generatie, denumit Eastman Tritan, aprobat de toate forurile abilitate din lume (CE, UL, FDA, etc.) pentru a fi folosit in manufacturarea aparatelor si bunurilor pentru utilizare alimentara sau casnica. Nu contine BPA sau alte substante cunoscute a fi daunatoare, are punctul de topire foarte ridicat (mai mare de 120 °C) facandu-l ideal si pentru obtinerea supelor sau a altor preparate fierbinti. Diferenta de pret dintre modele nu rezulta din calitatea diferita a materialelor folosite ci din variatia functiilor. OmniBlend V are un panou digital de control care va permite sa selectati una dintre cele trei nivele de intensitate al mixarii (Low, Medium, High), sa alegeti unul dintre programele prestabilite de mixare, de 30, 60 sau 90 de secunde, gandite pentru a va mixa perfect ingredientele introduse. Exista si optiunea de a folsoi apartul in regimul putere maxima – instant (Instant Full Power)

https://www.edenshop.ro/blendere/blenderul-jtc-omniblend-iii-jtc-788-3343-3375.html

Detalii anunt

  • stare
    nou
  • marca
    Altele