img 08.01.2020 14:03

cuptor cu inductie ( cu abur ) pentru gatit

Imagine
Imagine
Imagine
PE SCURT: vas electric de gatit cu aer fierbinte, mincarea poate sta pe nivele. Vezi poze. Folosit doar de citeva ori de proba. Arata si merge ca nou!

DESCRIERE COMPLETA:
Cuptorul Power Wave este din sticla, asa ca poti vedea alimentele dinauntru.
Aparatul are montat un ventilator care creeaza un curent foarte puternic, care are o miscare permanenta si a carui temperatura ajuta la prepararea mancarii, in acelasi timp pastrand proprietatile nutritive ale acesteia. In plus, poti pregati doua feluri de mancare in acelasi timp: sus legumele/garnitura, jos carnea.
Cand pregatesti carnea sau pestele in recipientul de jos, grasimile sunt eliminate cu ajutorul aburului, facand astfel mancarea mai usoara si mai sanatoasa. Cuptorul Turbo va transforma mancarea inghetata intr-una delicioasa in cel mai scurt timp. Pentru a obtine o crestere rapida a temperaturii, cuptorul este dotat cu o functie automatica turbo. Aceasta ofera posibilitatea de a creste temperatura in cuptor foarte repede, castigand astfel timp. Si cel mai important lucru: cand ai terminat de gatit, il poti curata foarte usor.
Este un cuptor multifunctional care prezinta multiple avantaje fata de orice alt cuptor: Sanatos - Gatind cu aer fierbinte in miscare (prajire uscata) si cu alimentele suspendate pe gratarul de sarma, retentia de grasimi este minimizata, reducand numarul caloriilor si consumul de colesterol.
Acesta pastreaza proprietatile nutritive ale alimentelor. Eficient- Circulatia aerului fierbinte in miscare face ca alimentele sa fie gatite perfect peste tot si totodata sa ramana suculente si zemoase. Prepara mancarea congelata fara decongelare prealabila.
Nu face fum - Cuptorul Powe nu produce fum si nu arde mancarea. Rapid - Alimentele vor fi gatite mai repede cu pana la 80% din timpul necesar unui cuptor obisnuit. Economic - consuma mai putin de jumatate din electricitatea necesara cuptoarelor normale si aproximativ la fel ca un cuptor cu microunde. Portabil - Poate fi luat oriunde, folosit acasa, la birou sau in calatorii. Este ideal pentru case de vacanta, rulote.
Nu trebuie sa-ti mai faci griji ca mancarea ta este grasa sau ca petreci prea mult timp in bucatarie!
Pachetul include: - Vasul de sticla 12 Litri - Gratar jos - Suport gratar.

Detalii anunt

  • stare
    nou
  • marca
    Altele