img 25.11.2020 21:18

AB+Partners – eleganță și profesionalism în detaliu

Imagine
Modernizarea unui interior este vitală când vorbim despre un spațiul rezidențial și asta din motive evidente. Alegerea stilului pentru un proiect locativ nu este o sarcină ușoară, luând în considerație preferințele viitorilor locatari și totuși nu există nicio provocare de evitat pentru echipa de designeri AB+Partners. Serviciile de design interior capătă o altă dimensiune atunci când la treabă purced specialiști cu experiență în domeniu.
În acest sens, proiectul rezidențial Gafencu 49 Penthouse din București este un exemplu de modernism combinat cu elemente de lux și eleganță. Cu o suprafață de 287 m2, spațiul a renăscut într-o simplitate nobilă datorită gamei coloristice alese minuțios și materialelor de finisaj calitative. Accentele de culoare în acest design de interior au fost ajustate cu ajutorul pardoselii din lemn, draperiilor maro și, bineînțeles, mobilierului cu tapițerie din catifea.
Acordând o deosebită atenție băilor, s-a mizat pe acuratețea obiectelor sanitare cu forme reținute. Iar pentru a sublinia stilul nobil, a fost introdusă organic imaginea recunoscutei picturi renascentine „Nașterea lui Venus”, element surpriză într-un astfel de proiect.
Unicitatea acestui proiect a întrecut orice așteptări în crearea unei atmosfere de lux. Eleganța în detalii și abordarea profesionistă a echipei nu a dat greș în îndeplinirea unei astfel de misiuni. Apelează la +40757033366 și convinge-te în asta!

https://abandpartners.net/