Prelucrarea datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Celina Prodcom SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.piata-az.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, fiind inregistrata sub Nr. 0028212 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

Celina Prodcom SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.piata-az.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Celina Prodcom SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  
Celina Prodcom SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-lui www.piata-az.ro prin completarea formularelor de inregistrare, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Definitii din cadrul Legii nr. 677/2001
date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Furnizarea voluntara de informatii de catre dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Celina Prodcom SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Informatii colectate
Colectarea datelor personale de catre Celina Prodcom SRL se face prin trei modalitati: 
-direct de la utilizator: in momentul inregistrarii ca utilizator al site-ului vi se vor solicita informatii cu caracter personal (nume, prenume, adresa de mail, etc.). Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.piata-az.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

-din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului www.piata-az.ro., furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei, Celina Prodcom SRL inregistrand aceste date. 

-prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati www.piata-az.ro este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dumneavostra.

 

Cookie-urile 
Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti seta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal. 
Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca aceste Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.
Site-ul www.piata-az.ro. nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra. 

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Pentru a va putea inregistra;

- Pentru inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al siteului www.piata-az.ro;

- Pentru a va facilita accesul la informatii despre produsele oferite;

- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului; 

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
In plus fata de informatiile personale, sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezuma la, adresa de IP a computerului cu care accesati site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut pe site. Celina Prodcom SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in scopul realizarii de rapoarte / analize interne.

Protejarea informatiilor confidentiale 
Informatiile colectate de la dumneavostra sunt confidentiale.
Celina Prodcom SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Litigii
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea petitiei la sediul Celina Prodcom SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata de competenta instantei judecatoresti.

Legaturi externe
Site-ul www.piata-az.ro contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Celina Prodcom SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste link-uri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Celina Prodcom SRL. Inainte de a face cunoscute informatiile dvs. personale pe orice alte website-uri, va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor website-uri precum si specificatiile lor de securitate.

Contact - Probleme sau intrebari
Orice probleme legate de site-ul nostru vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra, de securitatea datelor cu caracter personal, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati oricand prin e-mail la adresa: webmaster@piata-az.ro sau in scris la urmatoarea adresa: SC CELINA PRODCOM SRL, Cluj Napoca, str. Virgil Fulicea nr. 6 ap. 3, cod 400022.