Doamna Danusia - se afla in Cluj, rezolva orice problemă apărută ...

0 RON
NEGOCIABIL

Cluj-Napoca

Cluj

SUNA ACUM
20.03.2018
15:33

6 vizualizari

  • -

Doamna Danusia din Galati se afla in Cluj, rezolva orice problemă apărută prin prisma farmecelor şi blestemelor cum ar fi: împreunează pe cei despărţiţi, dezleagă cununii legate, aduce spor în casă şi afaceri, scoate argintul viu, vindecă dureri inexplicabile ale trupului, redă fertilitatea şi virilitatea cât şi încrederea în sine, vindecă dependenţa de droguri şi alcool, de jocuri de noroc, stări depresive. Pe parcursul vieţii a căpătat experienţa de a apropia iubitul de iubită, de a împreuna familiile dezbinate, de a face talismane pentru spor şi realizări, de a face firmele în prag de faliment să prospere, precum şi multe altele.
Mulţumesc mult doamnei tămăduitoare Danusia pentru că prin harul său deosebit mi-a adus soţia înapoi. Sunt fericit şi nu am cuvinte pentru această realizare! Apelaţi cu încredere la ea şi nu veţi regreta. Apelaţi cu încredere, are rezultate foarte bune.
O femeie căsătorită a încercat să-mi corupă soţul şi a fugit cu el în America. Norocul meu a fost faptul că am apelat la doamna Danusia şi graţie dânsei am reuşit să-mi salvez căsnicia. L-am adus acasă! Ne-am împăcat şi acum suntem foarte bine. Mulţumesc infinit.

Telefon: 0742 703 100 sau 0759 121 222‬

DETALII ANUNT
0 RON
0 RON
NEGOCIABIL
Cluj-Napoca, Cluj
AFISEAZA TELEFON
ANUNTURI SIMILARE