Profi angajeaza sef magazin/sef tura in Cluj Napoca

25.04.18
09:34
822 vizualizari
Tip:
Full Time
Nivel:
Entry-level, Middle-level
Loc:
Cluj-Napoca, Cluj
Domenii:
Alimentatie | HoReCa
Salariu:
Nespecificat
Educatie:
Studii universitare
Experienta:
2 - 3 ani
Permis de conducere:
Nici o cerinta
Postul:
Sef magazin/sef tura

DESCRIERE JOB

Noi suntem: Oameni buni. Produse bune. Momente bune. Muncim sa implinim ceea ce ne propunem. Facem ca lucrurile sa se intample. Suntem deschisi sa ii primim pe cei care vor sa ni se alature. Intelegem clientii si oamenii din jur. Vrem sa ii inspiram, sa ii captivam si sa crestem impreuna cu ei. Nu vindem doar produse, cream experiente. Tot ce facem, in fiecare zi, in fiecare moment, inauntru si in afara companiei, sustine si hraneste BRANDUL NOSTRU.
Ce facem noi pentru tine?  Pentru ca ne place sa investim in oamenii care ne reprezinta, oferim training profesional; · Un venit motivant, corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta si fidelitate ) · Oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional si personal; · Oferim posibilitati reale de promovare Ce vei face tu pentru noi? Daca ai - capacitate de organizare si prioritizare - orientare catre indeplinirea obiectivelor - abilitati de comunicare si relationare - dinamism, integritate, atitudine pozitiva ...aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun!


CERINTE

- îți atingi obiectivele propuse; · contribui la bazele unei echipe unite care își dezvoltă colegii din punct de vedere profesional; · pui bazele unei echipe unite și își dezvoltă colegii din punct de vedere profesional; · te asiguri că sunt respectate politicile comerciale ale companiei. Daca ai - capacitate de organizare si prioritizare - orientare catre indeplinirea obiectivelor - abilitati de comunicare si relationare - dinamism, integritate, atitudine pozitiva ...aplica cu incredere! E momentul pentru un job bun!							


OFERTA

Oferim oportunitatea de a lucra in reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania


DATE CONTACT

Ciprian Sarbu, tel 0799114876 sau ciprian.sarbu@profi.ro

CLUJ-NAPOCA,CLUJ
Avand cea mai agresiva expansiune, in ultimii ani, compania PROFI ROM FOOD a fost recunoscuta drept unul dintre cele mai active lanturi de retail modern din Romania. In anul 2016, au fost deschise 134 magazine, iar planurile de dezvoltare pentru 2017 prevad extinderea retelei cu cel putin 200 de noi unitati Cu 11000 angajati la sfarsitul lui 2016, PROFI este unul dintre angajatorii de top din Romania. Dinamica, flexibila si ambitioasa, echipa de profesionisti PROFI creste cu repeziciune si cauta noi membri orientati catre dezvoltare profesionala intr-un mediu competitiv. Detalii suplimentare despre companie puteti gasi pe site-ul www.profi.ro
Salariu:
Nespecificat
Educatie:
Studii universitare
Experienta:
2 - 3 ani
Permis de conducere:
Nici o cerinta
Postul:
Sef magazin/sef tura
APLICA ACUM

Au aplicat pana acum 9 candidati pentru acest job Adaugat acum 52 zile, expira in 95 zile

SCRIE UN COMENTARIU ADAUGA LA FAVORITE